+4.0748.166.966

Politica de confidenţialitate

Colectarea si prelucrarea datelor cu character personal

DISCOUNT RENT A CAR colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile ulterioare) si ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.
 
Colectarea si prelucrarea datelor au ca scop inregistrarea rezervarilor, completarea contractelor de inchiriere precum si emiterea facturilor fiscale aferente.
Datele colectate de catre societatea noastra pot fi: nume, prenume, adrese de email, numere de telefon de contact, adrese de domiciliu, date personale specifice actelor de identitate (CI, permis de conducere, pasaport). Acestea sunt oferite cu acordul dvs si in mod voluntar.


Societatea noastra nu stocheaza datele colectate  in baze de date, ele sunt pastrate exclusiv inscrise in contractele de inchiriere precum si in corespondenta electronica asa cum au fost ele transmise de catre clienti, potentiali clienti, furnizori sau alti colaboratori.


Datele dvs sunt pastrate si accesate la fiecare noua colaborare cu societatea noastra.


Accesarea paginilor web ale siteului nostru precum si cererea si folosirea serviciilor oferite de echipa noastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.


Societatea noastra nu vinde sau schimba datele colectate, ele sunt transmise in situatii strict necesare doar  rmatorilor terti: autoritati ale statului (inclusiv autoritati fiscale), societati de asigurare.