+4.0748.166.966

Termeni si conditii

INFORMATII DESPRE REZERVAREA UNEI MASINI:

An autotourism can be reserved online (www.alfarentacar.ro), by calling the telephone number indicated on the site with the main intermediate application of WhatsApp. Pentru rezervare sunt necesare urmatoarele documente: carte de identitate, permis dedrivere-fata verso, precum si bilet de avion din care sa reiasa clar data si ora aterizarii (daca este cazul). Dupa plasarea rezervarii, clientul va primi confirmarea rezervarii in format .pdf.

Vor fi confirmed autoturisme doar pentru o rump auto, nu pentru un anumit tip/model de masina. In cazul in care self-requested group is not available, clients go first or more similar to their upper group in order for the initial offer to be modified.

Din momentul confirmii rezervarii, modifyile aduse ulterior may affect pretul si disponibilitatea autoturismului pentru care ati optat. Pentru orice modificatione sau anulare a rezervarii va ragam sa ne contactati main e-mail, WhatsApp a telephone.

Minimum period of inchiriere this of three zile, main urmare chiar daca autoturismul this inchiriat pentru 24h, Locatarul va achita contravaloarea a 3 zile.

CONDITII IF SILVER MODALITATI:

Clientul nu este obligat sa plateasca nimic in avans, plata inchirierii avand loc integral la semnarea contractului (inchirierea autoturismului, asigurari optionale, echipament optional si/sau eventuale taxe suplimentare in functionctie de orele de predare/prime).

Toate tariff if taxele sunt calculate in euro. Silver in number is poate face in urmatoarele valute: lei, euro, dolari and lire sterline. Silver with credit card or debit card: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, contravaloarea, the Cursul de schimb Banca Transilvania will be invoiced in ziua invoicerii. Nu sunt acceptate cardurile AMEX

SIGURANTA SAU DEPOZITUL WARRANTY

Suma blocka ca Garantie (depozit) reprezinta responsabilitatea Locatarului in cazul in care autoturismul sufera o dauna pe ioada contractului de inchiriere. Warranty is on the block (pre-authorized) for the Locatarului card for the immediate return of auto tourism, this operation does not imply any cost fel pentru Locatar. Credit card dupa care is offered guarantee trebuie sa fie emis pe numele soferului principal (titularul contractului). Guarantee poate fi blocata si in numerar sau card, dupa cum daca Locatarul doreste.

VARSTA IF YOU DRIVE PERMISSION:

Pentru a putea inchiria un autoturism de la ALFA RENT A CAR Locatarul trebuie sa indeplineasca cerintele minimum of varsta si anume, varsta minimum este de 25 ani, vechime permis minimum 3 ani.

If the driver's license is issued, the driver's permit expires without the circulation of the province. In function of fiecare client ALFA Rent a Car isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea fara nicio explicatie prealabila.

LIVRAREA:

Livrarea autoturimului cot Locatar va avea loc in Aeroport sau la locatia requested for Locatar in intervals programului de lucru: Moni-Duminica – 09:00-20:00. In cazul in care autoturismul this ridicat/returnat in afara programului de lucru, the taxa de 10 de euro indiferent de ora ridicarii/returnarii is applied.

TRECEREA FRONTIEREI:

Thirteen borderierei with an autotourism inchiriat this possible principal notarial (120 euro) if it confirms written in parta Alfa Rent A Car the momentul rezervarii. Pentru acest serviciu (Cross Border) se percepto o taxa ce es calculaza en functionctie de tara/tarile de destination si distant, ce tresbuie platita in the momentul semnarii contractului. Locatarul are obligatory in case of damage/technical problem sa transportation autoturismul pe teritoriul Romaniei pe cheltuiala proprie. Autoturismele Alfa Rent A Car pot calatoriI cot tarile ce apartin Uniunii Europene (doar continental part, this interzisa trecerea pe insule).

ADDITIONAL TAX

Doar soferii stipulati in contract au dreptul de a driving autoturismul Alfa Rent A Car. Soferii suplimentari se inregistreaza in contract numai in momentul semnarii acestuia (la ridicarea autoturismului). In cazul in care autoturismul this condus de un sofer neautorizat Alfa Rent A Car, alta persoana decat cele mentionate in contractul de inchiriere) if it occurs or damages, intreaga dauna this carrier of cot client, regardless of the type of ensure achizitionat the deschiderea contractului . Depending on the Alfa Rent A Car avarii poate requests clients from all the autoturismului contravaloarea.

                Tax pentru ridicare/returnare in afara orelor de program (out of hours): -daca clientul doreste ridicare/livrarea in afara orelor de program mai sus mentionate va plati o taxa de 10 de euro/serviciu.

                Modified return tax: -in cazul in care clientul modifies the return address to autoturismului is requested or taxa of 25 euros from autoturismul is returned in acelasi now. In cazul in care clientul doreste sa returneze autoturismul in high oras decat cel din care e ridicat masina se percepe o taxa de 0.90 euro/km.

                Taxa de administrare dauna: -in cazul in care autoturismul prezinta daune la returnare, clientul va achita o taxa de administrare dauna valued at 100 euros regardless of the type of insurance pentru care to opt for the contracted week (cu sau fara franciza).

Other tax supplements:

  • cheie pierduta: between 100-250 euro (in case in case an Alfa Rent A Car consilier will deflate the client in acest senses, there will be a supplementary tax of 25 euro);
  • lost document: 250 euro;
  • Excessive murdarie in autoturism (tapiterie patata, plafon patat, mancare si gunoaie in autoturism etc.): 120 euro
  • smoking in masina: 100 euro
  • accessory loss (primary garment, fire extinguisher, cauciuc covorase etc.): between 50 and 150 euro.

In cazul in care an agent Alfa Rent A Car se va deplasa la client din motive cauzate de avarii, schimb autoturism (din culpa clientului) sau alte motive similare, acest lucru se va taxa cu 50 de euro, Alfa Rent A Car putand sa modifice aceasta taxa in functionctie de locatia clientului si alte costuri suplimentare impicate (platforma, diagnoza etc). This intervention makes it possible to confirm the written agreement with the client.

DOTARI OPTIONALE CONTRA COST:

  • Scaun pentru copil – 2 euro/zi. In Romania this obligatory ca orice copil cu o inaltime de pana la 135 cm trebuie transporteat in autoturism in scaun special sau cu dispozitiv de fixare adoptat inaltimii sale
  • Scaun pentru copil cu system Isofic – 3euro/zi
  • Iarna equipment – ​​2 euro/zi. In Romania between 01 November and 31 March it is obligatory anvelopele de iarna, in consecinta absolut toate autoturismele Alfa Rent A Car vor fi equipate ca atare.
  • Taxa de spalare: autoturismul inchiriat din fleet Alfa Rent A Car se preda curat interior-exterior, clients avand obligatia de returna masina in aceiasi stare. In situ in care clientul preda masina murdara interior-exterior, the limit decenti, is perceived or taxa of 20 euro. In cazul in care agentul de inchirieri confirms that autoturismul are nevoie de o curatare detaliata, se percepe 50 euro.

OPTIONAL INSURANCE:

□ START – Protectia pentru zgarieturi 10-50 euro/zi (pentru daune zgarieturi in limited to 500 euro). Alegand aceasta optiune, guarantee is reduced by 50%.

□ Insured Full – Guarantee against dark coliziuni cauzate between 10-120 euro/zi

DIVERSE:

Locatarul are responsible in each case using podului of the Cernavoda of a chita taxa de pod si a face dovada cu chitanta locatorului, in caz contrar se va percepe o taxa de 100 euro (contravaluarea amenzii). Inside the Alfa Rent A Car masinilor does not smoke. Taxa pentru smoke this 100 euro.

POLITICA DE ANULARE:

In situatia anularii rezervarilor pentru care sa achitat avans, sum platita nu poate fi rambursata, insa va fi luata inconsidere integral pentru o reprogramare a perioadei de inchiriere auto.

In cazul in care ati rezervat o masina pentru o perioada mai longa si din motive obiective sunteti silit sa scurtati perioada de inchiriere a masinii, sum platita nu va fi rambursata, insa va fi luata in considerare integral pentru o reprogramare a perioadei de inchiriere auto.