+4.0748.166.966

La ce sa fii atent cand inchiriezi prima data masina (2)

2024-03-25 15:12:25 Autor: Alfa Rent a Car
La ce sa fii atent cand inchiriezi prima data masina (2)


La fel cum iti spuneam si in articolul precedent (aici), exista anumite lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand apelezi pentru prima data la servicii de rent a car. Alpha Rent A Car considera ca un client informat este intotdeauna un client care nu are parte de surprize neplacute cand stie totul despre inchirieri masini in Cluj-Napoca.


1. Informeaza-te cu privire la documentele pe care trebuie sa le prezinti pentru a inchiria o masina. De asemenea, daca optezi pentru soferi aditionali, verifica ce documente trebuie sa prezinti companiei de rent a car.

2. Intreaba intotdeauna daca exista costuri extra pentru un sofer aditional, scaun de copil, GPS, lanturi de zapada, etc.

3. Discuta cu firma de inchirieri auto despre modalitatile de plata pe care le accepta. Sunt anumite companii care nu pot procesa cardurile AMEX, de exemplu.

4. Intotdeauna la intalnirea cu agentul de inchiriere auto fi sigur ca ai pregatit confirmarea de inchiriere, in format electronic sau printata. Aceasta trebuie sa includa tariful agreat, garantia/depozitul de siguranta, locatia si orele de predare-primire.

5. Verifica daca nu exista taxe aditionale pentru a preda/prelua autoturismul in afara orelor de program sau in zilele cu sarbatori legale.

6. Daca preconizezi ca vei prelungi inchirierea auto, discuta cu compania de rent a car, in avans, care va fi tariful care ti-l vor percepe per fiecare zi in plus.

7. Afla care este numarul de telefon la care poti suna in cazul in care ai probleme cu masina de inchiriat. Asigura-te ca cineva iti va raspunde non-stop pentru a-ti oferi asistenta rutiera si alte infromatii despre inchirieri masini in Cluj-Napoca.

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro