+4.0748.166.966

La ce sa fii atent cand inchiriezi prima data o masina

2024-03-03 15:10:45 Autor: Alfa Rent a Car
La ce sa fii atent cand inchiriezi prima data o masina

La ce sa fii atent cand inchiriezi prima data o masina (1)

 

Atunci cand alegi servicii de masini de inchiriat pentru prima data, exista o lista de lucruri la care noi, cei de la Alfa Rent A Car, iti recomandam sa fii atent. Fie ca inchiriezi o masina la Aeroport, la biroul agentiei de rent a car sau in orice locatie pe care o alegi tu, exista anumite amanunte fara de care este bine sa nu pornesti la drum:

 

  1. Asigura-te intotdeauna ca inchiriezi de la o entitate comerciala/persoana juridica. Nu inchiria niciodata autoturisme de la persoane fizice, pentru ca te poti expune la tot felul de prejudicii legale.

 

  1. Solicita firmei de inchirieri auto Contractul de inchiriere si Procesul-verbal de predare-primire al autoturismului. Nu plati niciodata inainte sa citesti prevederile din contract.

 

  1. Predarea si preluarea autoturismului de inchiriat trebuie facuta intr-o zona cu lumina suficienta pentru a identifica eventualele zgarieturi/daune pe care le are masina.

 

  1. Verifica intotdeauna starea cauciucurilor sau daca ele sunt schimbate pentru anotimpul corespunzaror. Nu uita sa-I comunici in avans agentului de inchirieri auto daca mergi in zone montane unde s-ar putea sa fie zapada si in lunile mai calduroase.

 

  1. Intreaba daca firma de rent a car are o limita de kilometri impusa per autourism per zi. In caz contrar te vei trezi cu tarife mai mari sau taxe aditionale.

 

  1. Roaga-l pe agentul de rent a car sa iti explice cum trebuie sa procedezi daca e vorba despre masini de inchiriat din Cluj-Napoca care se defecteaza sau sunt implicate intr-un accident auto.

 

  1. Cere sa ti se prezinte documentele principale ale autoturismului de inchiriat: Talon, RCA, Rovigneta si asigurare CASCO, daca este cazul.

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro