+4.0748.166.966

Pot sa inchiriez o masina pentru alta persoana?

2024-01-29 15:14:39 Autor: Alfa Rent a Car
Pot sa inchiriez o masina pentru alta persoana?

Pot sa inchiriez o masina pentru alta persoana?

 

In cazul in care te intrebi daca poti alege o masina inchiriata pentru o alta persoana de la un serviciu de rent a car din Cluj-Napoca, raspunsul nostru este DA, SE POATE. Fie ca esti persoana fizica sau reprezinti o entitate juridica, acest lucru este posibil.  Daca vrei sa rezervi masina si sa platesti inchirierea auto in avans, iti vom spune ca si asta se poate face. Plata in avans pentru o masina de rent a car poate fi facuta online cu card sau prin transfer bancar, in baza facturii proforme.

Dupa achitarea serviciilor de inchiriere auto, clientul trebuie doar sa semneze contractul si procesul-verbal de predare/primire al autoturismului.

Pentru a facilita procesul de rent a car din Cluj-Napoca este necesar sa ne trimiti in avans cartea de identitate si permisul auto al soferului/soferilor. In acest fel, la intalnirea agentului rent a car cu clientul, toate formalitatile vor fi deja completate.

Este important sa iti mentionam ca atunci cand rezervi si platesti o masina pentru o persoana cu varsta sub 25 de ani si vechime permis sub un an, pot exista tarife aditionale. Pentru a evita orice fel de neplaceri, este de preferat sa ne comunici in avans aceste detalii.

De asemenea, daca este nevoie de servicii suplimentare (scaun de copil, inaltator, GPS, lanturi de zapada, Wi-Fi) trebuie sa fim instiintati in avans in vederea pregatirii tuturor celor necesare.

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro