+4.0748.166.966

MG4 XPower este un hot hatch electric impresionant

2023-09-20 13:29:52 Autor: Alfa Rent a Car
MG4 XPower este un hot hatch electric impresionant


MG4 XPower este un hatchback electric ce aduce performanțe foarte mari la un preț accesibil, reprezentând o opțiune atractivă pentru iubitorii de performanță în rândul mașinilor electrice iar biroul Alfa de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă prezintă cele mai importante detalii despre această mașină cu cel mai bun raport pret – performanță. Acest model este produs de SAIC Motor Corporation, un important producător de automobile cu sediul în China, cu o prezență globală în industria auto. SAIC Motor are o istorie bogată și este cunoscut pentru inovațiile sale în domeniul vehiculelor electrice, contribuind la viitorul mobilității sustenabile.


Exteriorul MG4 XPower păstrează o simplitate elegantă, cu puține modificări în comparație cu modelul MG4 de bază. Cu toate acestea, detaliile subtile adaugă un strop de sportivitate. Jantele cu un design nou de 18 inch și etrierii vopsiți în portocaliu pentru frâne atrag atenția, dezvăluindu-și caracterul puternic. De asemenea, un acoperiș negru și câteva elemente de finisare lustruite completează aspectul discret, dar distinctiv. Aspectul exterior al MG 4 XPower sugerează subtil capabilitățile și performanțele mașinii, fără a face un spectacol exagerat. Este un echilibru între eleganță și sportivitate, menit să atragă atenția iubitorilor de mașini electrice performante.

Interiorul MG4 XPower oferă un mediu familiar, în mare parte similar cu cel al modelului de bază MG 4, dar cu câteva elemente distincte care îi conferă un caracter mai sportiv. Scaunele și inserțiile ușilor sunt îmbrăcate în Alcantara, adăugând un nivel de lux și confort. Cusăturile roșii completează aspectul și transmit un aer de sportivitate.

Sistemul de infotainment are în dotare un ecran cu diametrul de 26 de centimetri care domină consola centrală și este echipat cu navigație GPS, oferind și suport pentru Android Auto și Apple CarPlay. Acest sistem dispune de îmbunătățiri la nivelul software-ului, inclusiv o aplicație "Track Mode" care permite accesul în timp real la datele de forță G și de accelerare, informații foarte utile pentru cei pasionați de performanță. Spațiul din spate este generos iar agenția Alfa de închirieri auto Cluj aeroport vă anunță că este suficient loc pentru pasageri în ceea ce privește capul și picioarele, chiar și pentru pasagerii mai înalți. Portbagajul păstrează capacitatea de 363 de litri, oferind suficient spațiu pentru depozitarea bagajelor și a altor obiecte.

Cu toate acestea, interiorul MG4 XPower păstrează un aspect destul de sobru în ceea ce privește designul și culorile disponibile, ceea ce poate să nu adauge în mod substanțial la bucuria promisă de performanța mașinii. Cu toate acestea, oferă confort și funcționalitate într-un mod consistent cu așteptările dintr-un hatchback electric de performanță.


Autonomia mașinii MG4 XPower este furnizată de o baterie cu o capacitate de 64 kWh. Această baterie oferă o autonomie oficială conform standardului WLTP de 385 de kilometri. Cu toate acestea, este important de menționat că autonomia reală poate varia în funcție de mai mulți factori, precum condițiile meteo, tipul de traseu și stilul de conducere. În condiții de utilizare mixtă, s-a obținut o autonomie medie de aproximativ 300 de kilometri. Această autonomie face ca MG4 XPower să fie potrivită pentru utilizarea zilnică în oraș sau pentru călătorii scurte, însă poate necesita încărcări mai frecvente pentru deplasările mai lungi.

Sistemul de încărcare al MG4 XPower oferă opțiuni flexibile pentru reîncărcarea bateriei. La domiciliu, compania Alfa Rent a Car Airport Cluj Napoca vă recomandă să utilizați o priză standard de 7.4 kW pentru a încărca bateria în aproximativ cinci ore. De asemenea, mașina acceptă încărcare rapidă la stații de încărcare de 150 kW sau mai mult. Aceasta permite încărcarea de la 10% la 80% în aproximativ 35 de minute, ceea ce este util pentru călătoriile lungi sau pentru a reîncărca rapid bateria atunci când este necesar.

Sub capota mașinii se află două motoare electrice: unul pe puntea față și unul pe puntea spate. Aceste motoare lucrează în tandem pentru a produce o putere totală de 429 de cai putere (CP) și un cuplu de 600 de Nm. Această configurație asigură o accelerație impresionantă, cu o valoare de la 0 la 100 km/h atinsă în doar 3.8 secunde. Viteza maximă a mașinii este de până la 200 km/h.

Performanțele sportive ale MG 4 XPower o fac potrivită pentru cei care apreciază o experiență de conducere rapidă și responsivă într-un hatchback electric. Cu o capacitate de răspuns excelentă și o accelerare puternică, această mașină oferă un nivel de performanță care satisface nevoile conducătorilor pasionați de mașini electrice.


Experiența de conducere a mașinii MG 4 XPower este distinctă și oferă atât avantaje în mediul urban, cât și în afara orașelor, fiecare cu caracteristicile sale. În mediul urban, MG 4 XPower se simte în elementul său datorită dimensiunilor sale compacte și a caracterului său electric silențios. Accelerarea rapidă este un punct forte, deoarece motoarele electrice furnizează cuplu instantaneu, facilitând manevrele în traficul aglomerat și accelerările de la semafoare. Sistemul de frânare regenerativă contribuie la eficiența în traficul urban, permițând recâștigarea energiei în timpul opririlor și decelerărilor. De asemenea, direcția ușoară face manevrarea prin străzi înguste și parcarea în spații limitate o sarcină simplă. Interiorul confortabil și funcțional completează experiența plăcută de conducere în oraș.

Pe drumurile din afara orașelor, MG 4 XPower dezvăluie adevărata sa putere. Cu cei 429 de cai putere (CP) și un cuplu de 600 Nm la dispoziție, mașina accelerează rapid și furnizează o experiență de conducere sportivă. Trecerea de la 0 la 100 km/h în doar 3.8 secunde este impresionantă și vă permite să vă deplasați cu încredere pe autostrăzi și drumuri naționale. Cu o viteză maximă de până la 200 km/h, biroul Alfa Rent a Car Cluj Napoca Airport vă asigură că MG 4 XPower excelează la depășirile în viteză în afara orașelor. În schimb autonomia mică de aproximativ 300 de kilometri în condiții de utilizare mixtă vă oferă o libertate limitată de a explora drumurile frumoase din România deoarece vor fi necesare multiple opriri pentru reîncărcare. Așadar, experiența de conducere a mașinii MG 4 XPower se adaptează cu ușurință la nevoile conducătorilor, oferind un echilibru între eficiență și performanță. În oraș, este practică și agilă, în timp ce în afara orașelor, oferă o putere impresionantă și un răspuns rapid, făcând fiecare călătorie o experiență plăcută pe distanțe scurte și medii.


Achiziționarea mașinii MG 4 XPower depinde de preferințele și nevoile individuale ale fiecărui cumpărător. MG 4 XPower este o alegere potrivită pentru cei care caută o mașină electrică cu performanțe sportive remarcabile, datorită puterii sale de 429 CP și a unei accelerații de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde. Această mașină oferă o experiență de conducere rapidă și reactivă, ceea ce poate atrage pasionații de mașini sport. Dimensiunile compacte fac din MG 4 XPower o opțiune versatilă pentru utilizarea în mediul urban, unde manevrabilitatea ușoară și cuplul instantaneu al motoarelor electrice sunt avantaje importante.

Totuși, autonomia de aproximativ 300 de kilometri în condiții de utilizare mixtă poate să fie un factor limitativ pentru cei care planifică călătorii lungi sau dacă infrastructura de încărcare nu este foarte dezvoltată în zona lor. În concluzie, biroul de închideri auto Alfa Rent a Car Cluj vă recomadă să cumpărați MG 4 XPower dacă căutați o mașină electrică cu performanțe sportive pe care o veți utiliza în principal în oraș sau pentru deplasări scurte în afară. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare autonomia limitată pentru călătorii mai lungi și să verificați disponibilitatea stațiilor de încărcare în zona dvs. pentru a vă asigura că satisface toate nevoile dumneavoastră.

Prețul mașinii MG 4 XPower poate varia în funcție de configurație și opțiunile alese. În general, prețurile pentru acest model încep în jurul sumei de 42000 euro. Cu toate acestea, prețul final poate crește în funcție de dotările suplimentare sau opțiunile pe care le alegeți pentru mașină. Este recomandat să verificați prețurile exacte și ofertele disponibile la dealerii locali sau pe site-ul oficial al producătorului pentru a obține informații actualizate despre prețuri și disponibilitate.

 

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro