+4.0748.166.966

Lamborghini Revuelto a fost dezvaluit

2023-06-15 08:51:54 Autor: Alfa Rent a Car
Lamborghini Revuelto a fost dezvaluit


Acesta este noul și mult așteptatul Lamborghini Revuelto care va înlocui modelul Aventador iar biroul Alfa de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă prezintă în acest articol cele mai importante detalii despre acest model. Această super mașină trebuie să satisfacă cele mai exigente așteptări și se pare că va fi cel mai emblematic model construit vreodată de Lamborghini. Așa cum ne-a obișnuit, acest nou model este denumit după un taur spaniol:

  • Noul Lamborghini Revuelto a fost dezvăluit publicului larg
  • Acesta va înlocui modelul Aventador
  • Este dotat cu un motor V12 aspirat natural
  • Este dotat cu un sistem hibrid cu trei motoare electrice
  • Dezvoltă până la 1015 cai putere
  • Accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.5 secunde
  • Interiorul este complet redesenat
  • Va costa peste 500 de mii de euro

Designul exterior al Lamborghini Revuelto este unul impresionant și futurist, cu linii clare și un aspect agresiv, care inspiră putere și viteză. Mașina are o siluetă aerodinamică, cu un aspect sculptural și un profil scăzut, care o face să arate aproape ca o mașină de curse. În față, Revuelto are faruri ascuțite și agresive, flancate de două prize de aer masive, care accentuează linia sa aerodinamică și îi conferă un aspect puternic. Grila frontală cu design hexagonal este încadrată de un finisaj negru lucios, care adaugă o notă sofisticată designului. Roțile Revuelto sunt de dimensiuni impresionante 21 de inch în față, 22 de inch în spate și contribuie la aspectul agresiv al mașinii. Acestea au un design inovator, cu spițe dinamice care adaugă un plus de aerodinamică și un aspect futurist. De asemenea, jantele sunt disponibile în două variante de finisaj: negru lucios sau argintiu, pentru a se potrivi cu preferințele proprietarului.

Farurile și stopurile Lamborghini Revuelto au o formă caracteristică, care reflectă designul agresiv și futurist al mașinii. Farurile de zi în trei puncte sunt poziționate în partea de sus a caroseriei și sunt încadrate de un design aerodinamic care asigură un flux optim al aerului și o performanță îmbunătățită. Farurile mașinii sunt dotate cu tehnologie LED de ultimă generație, ceea ce asigură o vizibilitate excelentă în condiții de iluminare scăzută. În plus, acestea contribuie la designul agresiv și futurist al mașinii. Stopurile de la spatele mașinii în formă de „Y” pe orizontală sunt, de asemenea, proiectate într-un stil aerodinamic, care se potrivește cu aspectul general al mașinii. Acestea au forme geometrice care se potrivesc perfect cu stilul Lamborghini și sunt, de asemenea, dotate cu tehnologie LED, care oferă un aspect modern și o vizibilitate excelentă în trafic. Designul farurilor și al stopurilor este un element important al designului general al mașinii, iar Lamborghini Revuelto nu face excepție, astfel compania Alfa de închirieri auto Cluj Napoca aeroport Avram Iancu vă arată în pozele de mai sus că aceste elemente sunt proiectate pentru a fi estetice, funcționale și pentru a reflecta personalitatea și performanțele impresionante ale mașinii.

Designul interior al Lamborghini Revuelto este la fel de impresionant și inovator ca și exteriorul său. Cabina este proiectată pentru a oferi o experiență de conducere confortabilă și sofisticată, cu o atenție deosebită la detalii și finisaje de calitate superioară. Unul dintre elementele cheie ale designului interior este ecranul tactil imens, care acoperă o mare parte a panoului de bord și oferă informații importante pentru șofer și pasageri. Ecranul poate fi utilizat pentru a controla toate funcțiile mașinii, inclusiv sistemul de infotainment, sistemul de climatizare și alte funcții. Interiorul este îmbrăcat în piele fină și Alcantara, iar scaunele sport sunt proiectate pentru a oferi un confort excelent și suport în timpul conducerii. În plus, elementele de design precum volanul sport cu comenzi integrate și iluminarea ambientală adaugă o notă sofisticată și futuristă interiorului. Lamborghini Revuelto este proiectat pentru a fi o mașină sport de lux și, prin urmare, designul său interior este proiectat pentru a oferi o experiență de conducere premium și un nivel înalt de confort, chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de conducere.

Motorul Lamborghini Revuelto este un motor puternic și avansat, care oferă o performanță impresionantă și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil iar agenția Alfa Rent a Car Airport Cluj Napoca vă anunță că acesta este un motor V12 de 6.5 litri cu aspirație naturală care este cu 17 kg mai ușor și îmbunătățit cu un sistem de propulsie hibrid. Motorul V12 dezvoltă o putere maximă de 825 CP și un cuplu maxim de 720 Nm. Acesta este cuplat cu un sistem de transmisie automat cu dublu ambreiaj cu opt trepte, care oferă o schimbare rapidă a treptelor de viteză și o performanță dinamică impresionantă. Sistemul de propulsie hibrid al mașinii îmbunătățește performanța motorului și eficiența combustibilului. Acest sistem este format dintr-un motor electric și o baterie litiu-ion mică de 3.8 kWh, care sunt integrate în sistemul de propulsie al mașinii. Motorul electric este alimentat de baterie și poate dezvolta o putere maximă de 34 CP. Acesta poate fi utilizat pentru a oferi un boost suplimentar de putere în timpul accelerării sau pentru a propulsa mașina în mod exclusiv cu energie electrică, pentru o conducere mai ecologică. În general, motorul Lamborghini Revuelto este un motor puternic și avansat, care îmbină performanța impresionantă cu eficiența și inovația tehnologică. Acesta este proiectat pentru a oferi o experiență de conducere de neuitat, care să satisfacă chiar și cei mai exigenți conducători auto.

Sistemul hibrid al lui Lamborghini Revuelto este unul dintre cele mai avansate sisteme de propulsie din lume, care utilizează trei motoare electrice pentru a oferi o performanță de top și eficiență energetică. Al doilea motor electric este montat pe puntea față și oferă tracțiune integrală, ceea ce îmbunătățește aderența și manevrabilitatea mașinii în condiții dificile de conducere. Al treilea motor electric este utilizat pentru a acționa sistemul de climatizare și alte componente electrice ale mașinii.

Conform specificațiilor oficiale ale Lamborghini Revuelto, toate motoarele din sistemul său hibrid dezvoltă o putere combinată de 1050 de cai putere. Această putere este obținută prin combinarea motorului V12 de 6.5 litri cu cele trei motoare electrice iar biroul de închirieri auto Alfa Rent a Car Cluj a aflat că, cu toată această putere, Lamborghini Revuelto poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2.5 secunde, ceea ce este impresionant pentru o mașină de stradă și reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de modelul Aventador S, care atinge aceeași viteză în 3.0 secunde. Viteza maximă a lui Revuelto este de 349 km/h. Este important de menționat că puterea maximă dezvoltată și timpul de accelerație la 100 km/h pot varia în funcție de condițiile de conducere, cum ar fi suprafața drumului și greutatea pasagerilor. Cu toate acestea, cifrele oficiale ale Lamborghini arată că Revuelto este o mașină extrem de puternică și rapidă, care oferă o experiență de conducere de neegalat.

În ceea ce privește setările șoferului, Lamborghini Revuelto oferă patru moduri de conducere: "Ego", "Città", "Strada" și "Corsa". Modul "Ego" este personalizabil și permite șoferului să ajusteze performanța și caracteristicile de conducere în funcție de preferințele lor individuale. Modul "Città" este optimizat pentru condiții urbane, cu o putere mai mică și un răspuns mai lin al accelerației. Modul "Strada" este conceput pentru conducere pe drumuri publice, oferind o combinație echilibrată între performanță și confort. Modul "Corsa" este dedicat performanței maxime, oferind o accelerare rapidă și o manevrabilitate excelentă pentru o experiență de conducere de neuitat pe circuit. În general, sistemul hibrid al lui Lamborghini Revuelto și setările de conducere oferă o flexibilitate impresionantă și o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi cu preferințele și nevoile fiecărui conducător auto. Acest sistem avansat de propulsie și modurile de conducere oferă o performanță impresionantă și o eficiență energetică fără compromisuri.

Fiind o mașină hibrid, s-a știut mereu că Lamborghini Revuelto va fi mai grea decât Aventador iar pentru a minimiza acest lucru Lamborghini a luat mai multe decizii. De exemplu Revuelto are în față un subcadru nou din fibră de carbon care este cu 20% mai ușor decât cadrul de aluminiu folosit la modelul Aventator dar și cu 20% mai rigid. Lamborghini nu a dezvăluit greutatea lui Revuelto dar a arătat că raportul putere-greutate este de 1.75 kg per cal putere ceea ce înseamnă că greutatea acesteia se situează în jurul valorii de 1780 de kg, cam cu 250 de kg mai mult decât modelul Aventador.

Prețul de achiziție pentru noul Lamborghini Revuelto este piperat, este dublu față de modelul Urus Performante și cu 80 de mii de euro mai mare față de Ferrari SF90. Modelul Revuelto poate fi configurat și comandat chiar acum dar clienții vor putea intra în posesia mașinii abia spre sfârșitul acestui an.

 

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro