+4.0748.166.966

EX30 este noul SUV electric de la Volvo

2023-07-16 21:10:57 Autor: Alfa Rent a Car
EX30 este noul SUV electric de la Volvo


Volvo a lansat recent noul său SUV electric, Volvo EX30 iar biroul Alfa de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă anunță că acest automobil electric cu un preț accesibil face senzație pe piață datorită autonomiei solide, designului stilat și prețului avantajos. EX30 urmează să fie lansat în public în vara anului 2024, dar potențialii cumpărători pot rezerva un loc cu o sumă depozitabilă returnabilă. Una dintre caracteristicile remarcabile ale Volvo EX30 este prețul competitiv. Plecând de la 37.000 de euro, se poziționează ca una dintre cele mai accesibile mașini electrice disponibile pe piață. Cu toate acestea, opțiunile suplimentare și upgrade-urile pot crește prețul.

Designul exterior al Volvo EX30 este atrăgător și modern, reflectând stilul caracteristic al mărcii. Noul SUV electric împrumută elemente de design de la fratele său mai mare, Volvo EX90, dar își are propria sa personalitate distinctă. Fața mașinii prezintă un aspect dinamic și agresiv, cu farurile în formă de ciocan Thor, caracteristice mărcii Volvo, care sunt integrate într-un design frontal futurist, inspirat de elementele de protecție din filmele science fiction. Grilele frontale sunt bine integrate, având un design sofisticat și plăcut ochiului. Linii fluide și sculptate curg pe părțile laterale ale mașinii, oferind un aspect aerodinamic și elegant. Formele rotunjite și proporțiile echilibrate creează o prezență puternică și plăcută. Jantele din aliaj ușor, cu design aerodinamic, completează aspectul modern al mașinii.

Partea din spate a Volvo EX30 este la fel de impresionantă, cu stopurile alungite și luminoase, care se extind pe întreaga lățime a mașinii. Acestea conferă un aspect contemporan și distinct, subliniind caracterul premium al vehiculului. Designul discret al spoilerului spate și al difuzorului de aer adaugă un element sportiv și contribuie la eficiența aerodinamică. EX30 este disponibil într-o gamă variată de culori exterioare, cum ar fi Vapour Grey, Onyx Black, Moss Yellow, Crystal White și Cloud Blue. Fiecare opțiune de culoare accentuează liniile elegante și contururile mașinii într-un mod plăcut și atractiv. În ansamblu, designul exterior al Volvo EX30 combină eleganța, rafinamentul și modernitatea, oferind un aspect distinct și atrăgător pe șosele. Acest SUV electric proaspăt lansat impresionează prin prezența sa și reflectă direcția evolutivă a designului Volvo în era vehiculelor electrice. Toate modelele mărcii Volvo sunt stilate și arată bine dar din punctul de vedere al agenției Alfa de închirieri auto Cluj aeroport noul model EX30 are cel mai reușit design exterior care face ca mașina să pară mai mare decât este în realitate.

Designul interior al Volvo EX30 este la fel de impresionant ca și designul exterior, punând accentul pe eleganță, calitate și confort. Interiorul mașinii reflectă stilul caracteristic al mărcii Volvo, combinând minimalismul nordic cu tehnologia avansată și materialele premium. Cabina oferă un aspect curat și aerisit, cu un design simplu și sofisticat. Ecranul central cu diametrul de 31 cm este punctul central al sistemului de infotainment, fiind bazat pe tehnologia Android Automotive și oferind acces la serviciile Google precum Google Maps. Acest sistem este complementat de suportul pentru Apple CarPlay, care permite conectarea dispozitivelor Apple în mod wireless. Această caracteristică face din EX30 primul automobil Volvo cu conectivitate CarPlay fără fir. Materialele de înaltă calitate și finisajele rafinate sunt prezente în întregul interior al mașinii. Scaunele și volanul sunt îmbrăcate în piele premium, asigurând confort și lux pentru pasageri. Opțiunile de culori și materiale interioare includ Breeze, Mist, Pine și Indigo, oferind posibilități de personalizare pentru a satisface gusturile fiecărui proprietar.

Unul dintre aspectele inovatoare ale designului interior al EX30 este utilizarea unui panou de instrumente amplasat pe bord, eliminând necesitatea unor butoane sau afișaje în alte zone ale mașinii. Acest design simplificat contribuie la aerul minimal și ordonat al cabinei. EX30 vine echipat cu tehnologii avansate de asistență pentru șofer și siguranță. Printre acestea se numără funcția Park Pilot Assist, care permite mașinii să identifice locuri de parcare și să se parcheze singură în timp ce șoferul supraveghează procesul. Această funcție poate gestiona atât parcarea paralelă, cât și parcarea în diagonală sau pe spații înguste. Așadar, designul interior al Volvo EX30 creează o atmosferă modernă și confortabilă, oferind o combinație perfectă între tehnologie avansată, materiale de calitate și atenție la detalii. Această cabină primitoare și bine echipată completează experiența de conducere plăcută a acestui SUV electric de la Volvo.

Interiorul Volvo EX30 oferă un spațiu generos și soluții inteligente de depozitare, creând un mediu practic și funcțional pentru pasageri. Pasagerii beneficiază de suficient spațiu pentru cap și picioare, asigurând un confort optim în timpul călătoriilor. Spațiile pentru cap și picioare sunt generoase atât în partea din față, cât și în cea din spate a mașinii. Portbagajul mașinii are o capacitate considerabilă de 400 de litri, oferind suficient spațiu pentru a transporta bagajele de zi cu zi sau pentru excursii mai lungi. Capacitatea portbagajului fără rabatarea scaunelor din spate este impresionantă și poate să satisfacă necesitățile de transport ale majorității proprietarilor. Odată ce scaunele din spate sunt rabatate, se eliberează un spațiu adițional considerabil, capacitatea fiind de 900 de litri, permițând transportul obiectelor voluminoase sau lungi, cum ar fi echipamentul sportiv sau bagajele mai mari. Interiorul Volvo EX30 este gândit să fie practic, oferind mai multe soluții de depozitare inteligente în cabină. Există compartimente și sertare bine plasate în consola centrală și în alte zone ale cabinei, permițând organizarea și depozitarea eficientă a obiectelor personale ale pasagerilor. Aceste spații de depozitare adiționale contribuie la ordine și funcționalitate în interiorul mașinii.

Volvo EX30 vine cu o gamă variată de opțiuni de motorizare și capacități de baterii, care oferă atât performanță, cât și autonomie suficientă pentru nevoile de zi cu zi ale șoferilor iar în rândurile de mai jos compania Alfa Rent a Car Airport Cluj Napoca vă prezintă detaliile relevante despre motorizare, capacitatea bateriei, autonomie și timpul de încărcare:

    Motorizare:

 • Modelul Single Motor: Acest model dispune de un singur motor electric, care produce 272 de cai putere. Este disponibil atât în varianta Plus, cât și în varianta Ultra.
 • Modelul Single Motor Extended Range: Acest model utilizează același motor electric ca și varianta Single Motor, dar beneficiază de o capacitate mai mare a bateriei. Produce, de asemenea, 272 de cai putere și este disponibil în variantele Plus și Ultra.
 • Modelul Twin Motor Performance: Această versiune dispune de două motoare electrice și oferă o putere impresionantă de 428 de cai putere. Este disponibilă doar în varianta Ultra.

    Capacitatea bateriei:

 • Modelul Single Motor: Acest model este echipat cu o baterie de 51 kWh.
 • Modelul Single Motor Extended Range și Modelul Twin Motor Performance: Ambele modele beneficiază de o baterie mai mare, cu o capacitate de 69 kWh.

    Autonomie:

 • Modelul Single Motor: Volvo estimează că acest model are o autonomie de aproximativ 350 de kilometri.
 • Modelul Single Motor Extended Range: Volvo estimează că acest model are o autonomie de aproximativ 480 de kilometri.
 • Modelul Twin Motor Performance: Volvo estimează că acest model are o autonomie de aproximativ 460 de kilometri.

    Timpii de încărcare:

 • Modelul Single Motor: Acesta poate fi încărcat la o viteză de până la 134 kW. În condiții ideale, încărcarea de la 10% la 80% poate dura puțin peste 25 de minute.
 • Modelul Single Motor Extended Range și Modelul Twin Motor Performance: Ambele modele pot fi încărcate la o viteză de până la 153 kW. Încărcarea de la 10% la 80% poate dura puțin peste 26.5 minute în condiții ideale.

Este important de menționat că timpii de încărcare și autonomia pot varia în funcție de condițiile de încărcare și de conducere. Volvo EX30 oferă astfel performanță solidă, o autonomie adecvată și posibilitatea de a se încărca rapid, făcându-l un SUV electric practic și convenabil pentru utilizarea zilnică.

Volvo EX30 vine în diferite versiuni, fiecare oferind performanțe remarcabile și caracteristici de conducere distincte. Iată detaliile despre performanțele oferite de fiecare variantă a Volvo EX30:

    Modelul Single Motor:

 • Putere: Acest model dispune de un motor electric cu o putere de 272 de cai putere.
 • Cuplu: Generază un cuplu de 343 Nm.
 • Accelerare: Poate atinge viteza de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5.7 secunde.

    Modelul Single Motor Extended Range:

 • Putere: Are același motor electric cu o putere de 272 de cai putere ca și modelul Single Motor.
 • Cuplu: Generază un cuplu de 343 Nm.
 • Accelerare: Poate atinge viteza de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5.3 secunde.

    Modelul Twin Motor Performance:

 • Putere: Acesta este cel mai puternic model, având două motoare electrice care combină o putere totală de 428 de cai putere.
 • Cuplu: Generează un cuplu impresionant de 543 Nm.
 • Accelerare: Este cel mai rapid model, putând atinge viteza de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3.6 secunde.

Toate versiunile Volvo EX30 oferă performanțe remarcabile pentru un SUV electric, permițând șoferilor să experimenteze o accelerație lină și rapidă. Aceste performanțe impresionante demonstrează angajamentul Volvo față de oferirea unei experiențe de conducere dinamică și plăcută, fără a compromite eficiența și autonomia vehiculului. Biroul Alfa Rent a Car Cluj Napoca Airport dorește să menționeze faptul că performanțele exacte pot varia în funcție de condițiile de conducere și de încărcare ale bateriilor, precum și de configurarea specifică a mașinii.

Volvo EX30 este un SUV electric inovator care oferă o combinație remarcabilă de performanțe, autonomie și design elegant. Cu un interior practic și confortabil, dotat cu tehnologie avansată și soluții de depozitare inteligente, EX30 se evidențiază ca o opțiune atractivă pentru cei în căutarea unei mașini electrice accesibile și fiabile. Cu un preț competitiv și o gamă variată de versiuni, Volvo EX30 aduce mobilitatea electrică la îndemâna multor șoferi, contribuind la accelerarea tranziției spre un viitor mai durabil și mai ecologic în industria auto.

 


Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro