+4.0748.166.966

Evita neplacerile cu masina de inchiriat!

2024-02-24 10:59:16 Autor: Alfa Rent a Car
Evita neplacerile cu masina de inchiriat!

Cand esti in trafic, o multime de lucruri neasteptate se pot intampla. In cazul in care apelezi la un serviciu cu masini de inchiriat in Cluj-Napoca sau in alt oras si conduci un automobil, trebuie sa fii extrem de atent deoarece nu toate problemele tehnice sunt acoperite de asigurarea oferita de firma de inchiriat.

1. Masina inchiriata

In primul rand, daca este cazul, tine cont ca masina inchiriata nu este de aceeasi dimensiune cu cea personala. Unele masini sunt mai inalte, altele mai joase, iar daca, spre exemplu, treceti cu viteza peste un relantor, este posibil sa ai surprize neplacute in ceea ce priveste situatia sasiului.

2. Parcatul 

Intr-o situatie la fel de neplacuta te poate aduce si parcatul pe bordură. Stim deja ca locurile de parcare sunt la mare cautare si cauzeaza destul de multe probleme, fie ca”imprumuti” locul altuia, fie ca alegi sa urci masina pe bordura sau trotuare. Asadar, acorda atentie unde parchezi masina si mai cu seama in ce mod.

3. Traseul

O alta posibila avarie a masinii o poate crea drumul cu pietris sau nisip. Niciodata nu poti stii pe unde te duce un traseu pe care nu-l cunosti, deci intr-o asemenea situatie cel mai bine este sa manevrezi masina incet, cu atentie si viteza redusa.

4. Traficul

O mare atentie trebuie acordata si in trafic, mai ales ca uneori suntem nevoiti sa luam decizii rapid pentru a evita unele incidente neplacute. Se intampla ca in calea noastra sa intalnim diferite obiecte, pietre, busteni sau chiar animale. Aceste situatii neplacute si chiar periculoase se pot evita foarte usor daca esti atent la modul in care se comporta soferii din fata ta.

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro