+4.0748.166.966

Cele mai uitate obiecte in masinile de inchiriat

2024-02-15 09:13:20 Autor: Alfa Rent a Car
Cele mai uitate obiecte in masinile de inchiriat

Cele mai uitate obiecte in masinile de inchiriat

Daca ai apelat la un serviciu de inchirieri auto Cluj aeroport si ti-ai uitat ceva in masina de inchiriat in timp ce te grabeai sa ajungi la destinatie, nu esti primul care face asta, si, crede-ne pe cuvant, vom face tot posibilul sa iti primesti lucrurile inapoi cat mai curand posibil.
Inainte de a te urca in avion contacteaza din nou agentul de inchirieri auto pentru a te asigura ca ai luat totul din masina de inchiriat. Dar daca esti deja la peste 10.000 metri deasupra pamantului, da-ne un telefon de indata ce ai aterizat.

 

Pe parcursul anilor am avut de-a face cu clienti mai mult sau mai putin uituci. Relatiile de respect reciproc se construiesc pe baza de incredere, de aceea agentii nostri sunt instruiti sa verifice masina inca o data dupa plecarea clientului.

Ochelarii se regasesc in topul listei de lucruri uitate in masini, fie ca este vorba de ochelari de vedere sau ochelari de soare. Nu doar adultii sunt uituci, ci si copiii, asa ca de-a lungul timpului am reusit sa adunam o colectie impresionanta de masinute de jucarie, ursuleti de plus si papusi.

Cele mai nefericite cazuri sunt cele in care clientii rent a car isi uita in masina telefonul, portofelul, pasaportul, biletele de avion sau cheile de la casa.

 

Cum sa procedezi atunci cand iti amintesti de obiectele uitate in masina cand ai apelat la un serviciu de inchirieri auto Cluj din aeroport?
 

1. Contacteaza agentul de inchirieri auto care a facut preluarea masinii;

2. Asigura-te ca ii oferi agentului toate informatiile cu privire la obiectul uitat;

3. Comunica-i locul unde ai uitat acel obiect (asta in cazul in care iti amintesti);

4. Lasat-ti detaliile de contact (telefon si adresa unde vrei sa iti returnam lucrurile).

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro