+4.0748.166.966

Calatoria business cu masina de inchiriat

2024-05-16 12:04:29 Autor: Alfa Rent a Car
Calatoria business cu masina de inchiriat

In cazul in care este prima data cand calatoresti in interes de serviciu, iti oferim cateva sfaturi care sa-ti vina in ajutor in caz ca nu stii cum decurg lucrurile. Daca esti ales pentru a reprezenta firma intr-o calatorie de afaceri, nu-ti poti permite sa-ti dezamagesti superiorii, deci totul trebuie sa iasa ca la carte.

Sa incepem cu momentul in care ajungi la destinatie. Esti la aeroport, iar peste 2 ore ai deja prima intalnire. Ai putea lua un mijloc de transport in comun sau un taxi, insa niciunul nu-ti ofera prea multa incredere, fie din motive financiare, fie din cauza timpului. In acest caz, cea mai rentabila solutie este sa apelezi la o firma si sa optezi pentru masini de inchiriat din Cluj. Automobilul iti poate fi pus la dispozitie chiar la aeroport. Astfel, ai parte de un transport sigur si rapid (in functie de trafic, bineinteles) si nu trebuie sa-ti mai faci griji de alte incoveninte.

In plus, daca doresti sa fii si mai comod, ai posibilitatea sa alegi una dintre masinile de inchiriat cu tot cu sofer! Acest lucru poate reprezenta un plus pentru ca poti sa stai comod si iti pregatesti prezentarile in timp ce esti pe drum spre intalnirea de afaceri.

Calatoriile de afaceri necesita foarte multa organizare, insa daca reusesti sa pui la punct fiecare intalnire, este posibil sa ramana putin timp sa vizitezi si orasul. Ar fi pacat sa nu imbini utilul cu placutul.

O ultima recomandare este referitoare la ce pui in bagaj, nici prea mult, nici prea putin. Recomandam sa va pregatiti tinutele office pentru intalniri, dar si cateva haine mai lejere, in cazul in care se iveste timp pentru o plimbare. Este foarte important sa ne simtitm bine cand vine vorba de serviciu, cand faci ceea ce-ti place, o faci din placere.

---------------------------------------------------------

Alfa Rent A Car​ este o companie de inchirieri auto care isi pune bazele pe respect, calitate, incredere si satisfactie. Va punem la dispozitie un serviciu de rent a car cu tarife negociabile, totul calculat in functie de nevoile si preferintele tale.
Stim ca fiecare client este diferit. Daca esti interesat de serviciul nostru de inchirieri auto, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro