+4.0748.166.966

5 lucruri pe care NU trebuie sa le faci cu un autoturism inchiriat

2023-11-05 10:05:31 Autor: Alfa Rent a Car
5 lucruri pe care NU trebuie sa le faci cu un autoturism inchiriat

In momentul in care te hotarasti sa apelezi la un serviciu de închirieri auto Cluj, trebuie sa iei in considerare ca exista anumite lucruri pe care ar fi bine sa nu le faci. Oricat de mult ti-ai dori sau oricat de mult ai avea nevoie, preferabil ar fi sa nu incalci regulile impuse de firma de la care ai inchiriat.
 
Iata o lista cu 5 lucruri pe care ar fi bine sa le eviti intr-un automobil inchiriat:

1. Fumatul in masina

Fumatul in masina este de obicei trecut in regulament ca “Așa nu!”. Majoritatea firmelor care ofera servicii de inchirieri masini mentioneaza acest aspect. Concret, este recomandat sa fie evitat acest obicei in autovehicul deoarece fumul se imbiba cu usurinta in tapiterie. Oricat de mult odorizant este folosit, acesta nu va acoperi niciodata mirosul de tutun din masina. Mai mult, o curățare profesionala poate fi foarte costisitoare. 
 

2. Transportatul animalelor

Cu toate ca aceasta interdictie poate suna putin crud, la fel ca in cazul fumatului in masina, este recomandat ca transportatul animalelor sa nu fie facut in automobilul inchiriat. Asigurati-va ca aveti cu cine va lasa animalul de companie pentru a putea respecta regulile prevazute de firma de la care ati inchiriat.
 

3. Inchirierea masinii de catre un anonim

Sub nicio forma nu va puteti astepta ca o firma de inchiriat sa acorde serviciile sale unei persoane neindentificate. Pentru toate demersurile este nevoie de numele complet si informatii verificate. Asadar, daca va ganditi ca dati lovitura cu o masina de inchiriat, luati-va gandul, nu exista niciun fel de indoiala ca nu veti primi nicio masina ca un client anonim.
 

4. Mancarea in masina de inchiriat

Nu suntem inumani, nu spunem sa nu mancati deloc in masina, insa va putem recomanda sa o faceti cu mare atentie! Firmiturile de la o gustare sau petele de la sosuri nu sunt tot timpul usor de curatat. In cee ce priveste o masa mai copioasa, preferabil ar fi sa trageti pe dreapta si sa gasiti un alt loc in care sa luati masa.
 

5. Nu puteti invata pe nimeni sa conduca folosind masina de inchiriat

Poate suna nebunesc, dar exista cazuri in care masina de inchiriat a fost folosita pentru a da lectii de conducere. Cei de la Alfa Rent A Car va recomanda sa nu faceti acest lucru. Trebuie sa tineti cont ca in cazul unui accident, costurile nu vor fi acoperite de firma.

 

Pentru rezervări NON-STOP la Alfa Rent a Car vă rugăm să ne contactați:

0748.166.966
contact@alfarentacar.ro